Bilder 4: Fotogenique

 

 

Jag är inte bara söt, jag är tuff också! Jag törs göra allt. Jag vågar till exempel balansera på väldigt smala och hala saker. Så vågar jag hoppa ner i toastolen. Och jag kan mycket också. Jaga fåglar till exempel.

 

 

 

 

 

Här spanar jag på en smaskig skata. Otroligt nog är det alltid ett nät ivägen när jag ska gå till attack!

 

 

 

 

Min matte säger att jag är den snyggaste katten i världen. Men ibland skrattar hon så konstigt när hon ser mig, och jag har aldrig förstått varför? Inte skrattar man väl konstigt åt den man tycker är snyggast??

 

Ibland brukar matte bete sig jättekonstigt. Det är när hon plötsligt höjer rösten och ropar NEJ jättehögt. Jag tycker mig ha förstått att hon gör det när Sally eller Saffran gör något som de inte får göra. Ibland, någon enstaka gång, sammanfaller det med något som jag gör också. Till exempel när jag hittade alla smaskiga maskar (eller sladdar, som matte säger) som låg alldeles samlade i ett bo bakom datorn! Vilken guldgruva!! Men nu verkar matte ha använt någon sorts utrotningsmedel för maskarna bakom datorn är borta. Trist.

 

Jag gillar verkligen alla levande varelser som är till för att jagas här i huset. På vårt kattgym finns också en typ av maskar, som inte är så svårfångade. Kolla här bara hur lätt det är att dra ut dem från trädet! Det är bra träning!

 

Min mamma har ju vunnit en massa priser för att hon är så fin, berättade min första matte Eleonora. Matte säger att jag nog också kommer att vinna en massa priser om vi åker på utställning, för jag har så fin teckning, säger hon. 

 

 

 

 

Här är matte och jag och några kort som matte absolut ville ha med.

 

Bilder på Socker 5