Bilder 3: Vila

Efter en hel dags arbete är det väl inte mer än rätt att jag får lite lugn och ro, jag också!? Jag måste få slippa ifrån alla människor ibland, och framförallt måste jag få slippa ifrån Sally och Saffran. De kan ju vara så besvärliga. Matte säger att jag går från 100 till 0 på två röda sekunder? Undrar vad hon menar? *gäsp* Jag börjar bli lite pömsig....*gääääsp*...jag kanske ska ta och.....zzzzz......zzzzzz.....zzzz

 

......zzzzz..---ehrmm---...zz..harkel...moaaw...Jag? Nej, jag sov inte, jag filosoferade! Jag filosoferade om vad matte menar när hon säger att jag ser ut som en tonåring när jag sover? Slängigt, liksom, säger hon.

 

 

 

 

 Jag kan sova nästan vart som helst. På akvariet är det varmt och skönt, och det är det ovanpå datorn också. Men jag gillar att sova på svala golv också!


 

 

 

 
Eller dörrmattan eller en ryggsäck!

 

Det är faktiskt inte helt tokigt att sova på rygg heller. Om jag sträcker armarna ovanför huvudet kommer matte ofelbart att klappa mig på magen....mmmm....*kurr*

 

Saffran har ett speciellt ställe som hon ofta sover i. Det är ett grått litet hus, lagom stort för två katter, tycker jag. Men det verkar inte hon hålla med om. Jag har fått sova i det huset en, säger EN gång! Det var så ovanligt att matte var tvungen att dokumentera det:

 

Jag brukar visa min stora vänskaplighet när Saffran ligger och sover i huset. Eftersom vi lätt får plats båda två i huset så hedrar jag henne med ett besök. Jag fattar inte varför hon alltid blir så ARG då?! Hon spottar och fräser och till slut så går hon därifrån? Från MIG!? Sally brukar stå utanför och titta på när hon beter sig så där. Hon tycker säkert också att Saffran beter sig konstigt då.


*gäsp* Nej, nu är det verkligen dags för en lååångsömn! Natti, natti!

Bilder på Socker 2
Bilder på Socker 4