Bilder 2: Matvrak

Jag har upptäckt att matte och husse äter ANNAN sorts mat än jag!! Det är ju VÄLDIGT orättvist! Jag använder mig av min oerhörda charm och mina vackra ögon för att få dem att smälta. Det lyckas nästan alltid, och jag brukar få en smakbit av deras mat. Men söta saker, som frukter, tycker jag inte om. Fetaost, potatis, ruccolasallad, falukorv och makaroner, däremot, är smaskens!

Köksstolen är en utmärkt utsiktspunkt över spis och diskbänk. Jag har ju till uppgift att se till att ingen mat någonsin förspills, alltså ligger jag på vakt för att snabbt kunna ta hand om diverse matbitar som hamnar på golvet. En mycket viktig uppgift, faktiskt.

MATMATMAT!!            


 

Utomhus

 

Utomhus finns det väldigt många roliga saker att göra. Jag klättrar i träd, kastar snöflingor och nosar i spår. Matte eller husse envisas alltid med att följa med mig ut. Det är ganska komplicerat, eftersom de vill springa åt så många olika håll hela tiden. Jag håller matte eller husse i ett snöre som jag sätter fast i deras handled, så kan jag i alla fall hålla lite koll på dem.

 

Från träden kan jag se jättelångt. Jag törs inte lämna matte eller husse vind för våg på marken, och ingen av dem vågra klättra upp med mig i träden, så jag klättrar aldrig högst upp.

Bilder på Socker 1
Bilder på Socker 3