Bilder 1: Fiskafänge

 

 

Mmmm...de ser SÅ smaskiga ut! Så fort jag hör att matte ska mata dem så hoppar jag upp på locket och sticker ner tassen i vattnet och försöker fånga dem! Jag SKA lyckas!!

 

 

 

Badkruka

Det här var nog det VÄRSTA jag har varit med om!!! Att tvingas in under rinnande vatten och SCHAMPONERAS med någonting kladdigt! Jag skrek och visade på alla sätt att jag ville därifrån, men jag satt fast i husses händer.

 

Till råga på allt får jag skämmas när de här bilderna läggs ut till allmän beskådan här!!!

 

Efter denna traumatiska händelse blev jag alldeles instängd i en tjock tygbit, men då fick det vara NOG! Jag gav mig iväg därifrån och torkade mig ovanpå akvariet!

 

Lek och bus

 

Jag har så mycket att GÖRA här hemma på dagarna, och nätterna också för den delen. Jag måste döda alla små möss som matte kommer hem med ibland. Hon säger att det är leksaksmöss, men det tror jag inte ett dugg på, de RÖR ju på sig när jag petar på dem!? Jag måste vara med när matte och husse bäddar för att kolla så att ingenting obehörigt gömmer sig under lakanen. Jag måste avsmaka husses tår varje morgon för att se till att han vaknar ordentligt. Ja, jag vet inte hur jag hinner med allt jag har att göra!

 

Och så måste jag ju passa mattiderna, och kolla så att vattnet rinner åt rätt håll i toastolen, och se till att Saffran håller sig vaken, och städa undan alla bollar som ligger här och där på golvet, och kontrollera att fiskfiléerna som simmar i akvariet är kvar, och jag måste lägga mig på posten som kommer så att den blir alldeles platt och fin, och....nej, jag måste sticka nu, jag har mycket att göra! Hej!

 

Varför Turkisk Van
Bilder på Socker 2