Presentation

Äntligen får jag en chans att presentera mig! Som ni ser på bilden ovan så är jag familjens sötnos! Jag är dessutom yngst av alla, och det kan jag dra vissa fördelar av. Jag föddes här hemma år 2006, och jag minns att det var trångt i vår bolåda, för jag hade massor med syskon, fem stycken närmare bestämt. De andra var lite sega, tyckte jag, och vågade aldrig testa något nytt om inte jag testade först. *fnys* Tack och lov så flyttade de hemifrån ganska snart och jag fick lugn och ro att syssla med mitt.

 

Bilden bearbetad av Eva Roos.

Min mamma Socker hade god mjölk minns jag, men ännu godare var det att äta riktig mat! Jag var först av alla syskonen att sluta med såna barnsligheter som att tutta på mamma.

Här är jag längst till vänster.

Mamma envisades med att flytta omkring oss till olika boställen när vi var små, och jag tyckte det var så spännande. Här är jag i klätterträdet, på mitt livs första utflykt utanför bolådan.

När jag var 8 dagar gammal tyckte jag att det började bli trist att vara instängd i bolådan, så jag gjorde tappra försök att komma ut. Jag var den första som provade det, som vanligt...

 

Så SKÖNT det var att äntligen öppna ögonen så att jag kunde SE någonting! Då kunde jag äntligen utforska världen på RIKTIGT!


Såhär såg det oftast ut: jag går först och de andra sölkorvarna kommer flera steg efter.

 


Först upp på sängen också...


Och sötast av dem alla.


Och tuffast....

 

Det var roligt att leka med syskonen när de fick lite fart på sig! Här är jag i bokhyllan och försöker fånga bytet, medan Sigrid vänder ryggen till.

Det var ändå ganska skönt när alla syskon hade flyttat. Jag fick full tillgång till storebror Teddy och hans roliga svans. Dessutom var han varm och skön att sova bredvid och jag fick vara alldeles ensam med honom. Mmmm....


Teddy tvättar lillasyster Mimmi.

Nu har jag blivit större och jag har till och med blivit lite intresserad av de snygga killarna som strövar förbi här utanför då och då! En sådan munsbit vore inte så tokigt! :-) Men allra bäst är att leka med matte, husse och Teddy.

 

Hem
Matte har ordet